TV og internett

skjul / vis

DIGITAL-TV OG BREDBÅND TIL ALLE!

Komplett er fellesavtalen som gir alle beboerne digital-tv, bredbånd, underholdningstjenester og mulighet for bredbåndstelefoni.

DIGITAL-TV, HDTV

Hver boenhet får installert en T-WE Box. Boksen er klargjort for underholdningsportalen T-We med tjenester som Start Forfra og TV-arkiv og snart strømming til nettbrett.
Du kan pause, spole og ta opp i direktesendinger i tillegg til serieopptak. Du kan leie film (filmleietjenesten GO) og høre på musikk via musikktjenensten WiMP.

Merk at T-We Plus tjenester som Start Forfra og TV-arkiv krever et tilleggs abonnement til kr. 79 pr. mnd.

DIGITALE UNDERHOLDNINGSTJENESTER

Filmleietjenesten Canal Digital GO gir tilgang til over 2000 filmtitler i alle kategorier, fra det aller nyeste til toppfilmer fra de siste årene, via HD PVR-dekoderen eller på nett.
Musikk tjenesten WiMP med tilgang til tusenvis av musikkalbum på pc/mac er inkludert i tv-tilbudet.
Oppgradering til bruk på flere mobile enheter eller utvidet familieabonnement kan inngås individuelt til godt rabatterte priser.

BREDBÅND

Bredbåndsabonnementet Komplett Mini gir beboeren 2/1 Mbps.
Dersom beboeren ønsker raskere hastighet enn det som er i avtalen, kan dette bestilles individuelt. Beboeren blir da fakturert direkte fra Canal Digital.
Det interne nettet blir bygget i stjernestruktur. Det leveres ett komplett uttak pr. boenhet. Dersom den enkelte beboer ønsker flere kontakter i leiligheten kan dette utføres mot et tillegg i pris.

RABATTFORDELER FOR BEBOERE

I tillegg til digital-tv og bredbånd som er inkludert i fellesavtalen kan hver enkelt beboer bestille bredbåndstelefoni, økte bredbåndshastigheter og ekstra dekodere til rabatterte priser.